Termeni si conditii

├Än ├«n╚Ťelesul prezentului document de ÔÇťTermen si conditiiÔÇŁ, urm─âtorii termeni se definesc astfel:

  a) utilizator / client - orice persoan─â fizic─â sau grup de persoane fizice constituite ├«n asocia╚Ťii, care cump─âr─â, dob├ónde╚Öte, utilizeaz─â ori consum─â produse sau servicii ├«n afara activit─â╚Ťii profesionale,
  b) prestator servicii - persoana fizic─â sau juridic─â autorizat─â s─â desf─â╚Öoare activit─â╚Ťi de comercializare a produselor ╚Öi serviciilor de pia╚Ť─â.

COOLCAMPER S.R.L. este o societate cu raspundere limitata a carui domeniu de activitate este de inchirieri autorulote.

1.1. COOLCAMPER S.R.L colecteaza date cu caracter personal pe paginile site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice;
 • 1.2. Prin completarea datelor sale, fiecare Client isi exprima consimtamantul ca, COOLCAMPER S.R.L sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Acestea vor fi colectate prin intermediul programului Wix , Yesware, Mail Chimp, Facebook, Instagram, Youtube intr-o baza de date si utilizate de acesta din urma in vederea organizarii de activitati de marketing/transmiterii de materiale cu caracter publicitar/promotional, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  1.3. Oricare Client are dreptul de a obtine de la COOLCAMPER s.r.l., prin intermediul unei cereri scrise ce va fi trimisa prin e-mail la adresa contact@coolcamper.ro, urmatoarele:

   a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
   b)dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
   c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

  1.4. Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre COOLCAMPER S.R.L a unei cereri intocmita in forma scrisa, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.